Afval verwerking Haal /breng service Duurzame producten Groene praktijk Unieke afvalbakken

Verwerk uw & duurzaam op een duurzame manier.

Over De Groene Tandarts

Ons doel is om door middel van recycling, circulair gebruik en verantwoord verwerken van tandheelkundig afval bij te dragen aan een duurzame en groene toekomst.

Haal en breng
service.

De Groene Tandarts is er speciaal voor de mondzorgpraktijk. Dankzij onze partners in groen transport, kunnen wij wekelijks bij u het gescheiden tandheelkundig afval ophalen en nieuwe bestellingen van gerecyclede producten aanleveren.

Regionale
uitbreiding.

Omdat we zeker willen zijn van een optimale dienstverlening, breiden we onze dienstverlening verantwoord uit. Dat gaat per regio. We zijn nu actief in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Nijmegen. Volledige dekking door Nederland wordt verwacht in het najaar van 2023.

Bent u buiten ons dekkingsgebied gevestigd? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Gemakkelijk
duurzamer
ondernemen.

Als mondzorgspecialist draagt u met De Groene Tandarts op een slimme manier bij aan de verduurzaming van de branche. U kunt dat anderen laten weten door ons vignet te gebruiken op bijvoorbeeld uw briefpapier, uw balie of uw website.

Het groene proces, onze trots.

De Groene Tandarts levert al uw benodigdheden, van duurzame bekertjes tot aan bio afbreekbare vuilniszakken.

Vervolgens scheid uw tandarts praktijk de afvalstromen in de door ons bijgeleverde vuilnisbakken.

Onze groene afvalverwerker haalt het afval bij uw praktijk op, zodat dit gescheiden verwerkt en recycled kan worden.

De Groene Tandarts verwerkingspakketten.

De inhoud van alle pakketten is identiek. Enkel de hoeveelheden van de te leveren producten, zoals: bekers, vuilniszakken & vuilnisbakken varieert. Eveneens de op te halen aantallen. Voorbeeld: in pakket plant haalt De Groene Tandarts wekelijks vijf 60L zakken met handschoenen op, waar dit in pakket bos vijftien 60L zakken zijn.

De Groene Tandarts levert uw dagelijkse benodigdheden, zoals vuilniszakken, mondspoel bekers en vuilnisbakken.  Daarnaast ontvangt u afhankelijk van de grote van uw praktijk; vuilnisbakken, kliko’s & verzamelbakken. Hierdoor kunt u eenvoudig al uw afval scheiden, waarna De Groene Tandarts periodiek het afval ophaalt en verwerkt.

Uw afval wordt naar een verwerkingsstation in een straal van 10km van uw praktijk gebracht. Hier worden alle afval stromen verder gescheiden, gesorteerd en verwerkt door de meest duurzame partijen. 
Voorbeeld: Van uw koffiedroes wordt handzeep gemaakt. 

Maat pakket

Zelf bepalen wat jij nodig hebt? Kies dan het maatpakket. 

Pakket Plant

Dit pakket is ideaal voor praktijken met 1 t/m 3 kamers

395,- p/m 

Pakket Boom

Dit pakket is ideaal voor praktijken met 3 t/m 6 kamers

695,- p/m

Pakket Bos

Dit pakket is ideaal voor praktijken met 6 t/m 9 kamers

1095,- p/m

Wat andere praktijken zeggen…